Daniëlle Storms
verbouwing arbeidershuisje Kleine woning vol ruimte

VERBOUWING ARBEIDERSHUISJE

Het arbeidershuisje is gelegen in een autovrije steeg.
De grondoppervlakte van de woning is +/- 37 m2.
Door gebruik te maken van split-levels komt deze zeer kleine woning zeer ruim over.
De keuken bevindt zich in de oude kolenkelder van de woning, de zithoek is hierboven gesitueerd.

Door het dak uit te bouwen met twee dakkapellen werd het mogelijk hier een volwaardige slaapkamer en badkamer te installeren.

De eigenaar is van beroep klassiek gitarist. Achteraan in de woning bevindt zich zijn oefenruimte met spiegelwand, die de ruimte visueel verdubbelt en waarin de gitarist zijn houding kan controleren.

Ruimtegevoel door split-levels
Verbouwing bescheiden woning
Een kleine woning biedt ook mogelijkheden