Daniëlle Storms
verbouwing arbeidershuisje Renovatie historisch appartement.

Renovatie luxestudio te Antwerpen

De eigenaar koos ervoor om in het centrum van de stad te wonen omwille van zijn beroep. De volledige verdieping van het historisch pand was in zeer slechte staat. De bestaande plankenvloer was zo sterk in verval geraakt dat bovenop een nieuwe zelfdragende vloer diende geplaatst te worden. Bij afbraak kwamen verschillende constructieve elementen te voorschijn die mee verwerkt werden in het ontwerp. De scheidingswand tussen woon- en slaapkamer is als een transparant gordijn opgevat. Het biedt voldoende afscherming en zorgt tevens voor een aparte lichtinval in de voorheen zeer donkere slaapkamer. Achter de spiegelwand van vloer tot plafond, bevindt zich het hoekbad en de lavabo.

Lichtopbrengst door transparante scheidingswand.
Slaapkamer annex badkamer.
Renovatie luxeappartement te Antwerpen.