Daniëlle Storms
Verbouwing appartement

Verbouwing appartement te Borsbeek

Totaalinrichting van een woonkamer in een industriepand. Het kleine terras werd niet gebruikt zodat besloten werd deze ruimte te betrekken bij de woonkamer.

Om de lange blinde muur tegenover de ramen te breken werden armaturen met indirecte verlichting ingebouwd. Tevens werd een airconditioningsysteem ingebouwd. In het plafond werden halogeenspots ingebouwd, en de elektriciteit werd volledig aangepast met dimmers en videofoon installatie.

De lichte parketvloer werd verder aangevuld. De wandkast in Afrikaanse notelaar in combinatie met gezuurd glas werd op maat ontworpen. Evenals de tapijten en bijzettafels. Grote schuifdeuren met transparant glas sluiten de woonkamer af. Op de muren is een kalktechniek toegepast in warme kleurnuances.

Inrichting woonruimte in industriegebouw.
Schuifdeuren sluiten de woonkamer af.
Inrichting appartement