Daniëlle Storms
Samenvoeging van twee gevels. Herinrichting kapsalon op de 1° verdieping .

Renovatie kapsalon.

Herinrichting van een kapsalon uit de jaren ’60.
Kapsalon op de 1ste verdieping dat zonder ruwbouwwerken diende verbouwd te worden.
De vloerbedekking werd verwijderd en op een ondervloer in hout werden nieuwe kunststoftegels gekleefd. De gekozen vloerbedekking heeft zowel de structuur als de kleur van natuursteen en is resistent tegen kappersproducten.
Aangezien het meubilair werd voor gemonteerd op atelier kon de verbouwingstijd zo kort mogelijk gehouden worden. Tegen de muren werden rekken in strekmetaal gemonteerd afgewisseld met meubelplaten in kerselaar waarop de spiegels werden bevestigd. De bestaande stoelen werden herbekleed in blauwe fluweel in combinatie met grijs leder.
De verlichting en elektriciteit werd volledig aangepast aan de huidige normen.
Een discrete blauwe neonverlichting werd aangebracht aan de straatzijde. Het logo werd eveneens ontworpen door het studiebureau.

Studie en ontwerp interieurinrichting kapper
Snelle verbouwing kapperszaak door voorgemonteerde modulaire elementen
Warmet tinten met blauwe accenten voeren de hoofdtoon