Daniëlle Storms
Verbouwing pakhuis Van pakhuisverdieping tot ruime loft.

Inrichting loft te Antwerpen

Van een oud pakhuis uit de jaren dertig in Anwerpen werd de vierde verdieping omgebouwd tot een ruime loft.
Nagenoeg onbegrensde openheid is hier troef. De diverse woonruimtes vloeien in elkaar. Geen gescheiden vertrekken, zoals in de klassieke woonst. Wel één groot geheel, waarin de verschillende functies naadloos aan elkaar aansluiten: keuken, tv-ruimte, zithoek, eetruimte, bureau’s.
Toch behouden deze functies hun eigen karakter en voelen ze vooral door de speelse opstelling van het meubilair, met uitzondering van zetels en stoelen ontworpen door de interieurarchitecte zelf, aan als een aparte entiteit, zodat elke ruimte haar eigen karakter en privacy behoudt.
Voor de scheiding tussen hal en leefruimte ontwierp Daniëlle Storms een grote glasdeur, die op één derde van de breedte pivoteert.
De slaapkamer met warme parketvloer en centraal geplaatst kingsize bed straalt de nodige soberheid uit.

Loft met open gevoel en toch afgebakende functies.
Op maat gemaakt meubilair.
Verbouwen pakhuis tot ruime loft.