Daniëlle Storms
verbouwing arbeidershuisje Renovatie donkere, gesloten woning

Renovatie woning

Volledige renovatie en aanbouw van een pergola aan een burgerwoning.
Een zeer gesloten woning is volledig open gewerkt aan de achterzijde door het aanbouwen van een pergola. Hierin is een nieuwe keuken met eethoek voorzien. Twee dubbel deuren naar de tuin verbinden binnen met buiten. Het glazen dak laat een zee van licht binnen tot midden van de woning.

Er waren enkele bouwkundige ingrepen nodig welke een betere circulatie en een ruimere badkamer opleveren.

Aangezien de ramen nog voorzien waren van een enkele beglazing werden deze vervangen door aluminiumramen met thermische onderbreking en dubbele isolerende beglazing. Voor de ramen is een pittige blauwe kleur gekozen aan de buitenzijde, de binnenzijde is wit. De convectorput verwarming is vervangen door radiatoren.

De donkere vloer is vervangen door een licht beige keramische tegel. In de leeshoek is een parketvloer in eik geplaatst. De elektrische installatie is volledig gemoderniseerd evenals de alarminstallatie welke werd ingebouwd.
De keuken heeft massieve deuren in beuk kerselaar getint in combinatie met gezuurd glas. Het keukenblad is in Marlin en de toestellen werden gekozen met inox afwerking.

Aanbouw pergola met keuken en eethoek
Renovatie badkamer
Verbouwing en totaalinrichting eengezinswoning.