Daniëlle Storms
uitbreiding woning Creatie van extra ruimte via tuinkamer

Uitbreiding woning te Zoersel

Aanbouw van ruime tuinkamer met gaanderij aan achterzijde van een woning uit de jaren ’80.
De creatie van Daniëlle Storms ademt de rust en sereniteit uit van de typische Oosterse bouwkunst.
Opmerkelijk is hier de geslaagde integratie van de aanbouw van tuinkamer met het bestaande gebouw.

De voorliefde voor de natuur van de bewoners kreeg niet alleen gestalte in de tuinkamer zelf, die via tot op de grond doorgetrokken ramen en een brede glasdeur uitzicht geeft op de fraaie tuin.
De gaanderij in tropisch hardhout zorgt voor een natuurlijke zonnewering en werd boven de reeds bestaande vijver uitgebouwd: hier is het in alle rust zalig toeven en wegdromen. Men bemerkt de vijver, die zich uitstrekt tot onder de gaanderij en op die manier in het geheel werd geïntegreerd. Uiterst links een oogstrelende amberboom, geliefd om de verrukkelijke verkleuring van zijn bladeren.

Ook de woonkamer illustreert de creativiteit van de interieurarchitecte. Omzeggens het volledige interieur werd door haar ontworpen, gaande van het meubilair tot de open haard met inbouwcassette en omkadering in massieve blauwe hardsteen. Ook hier een zee van ruimte en licht, kenmerkend voor de realisaties van Daniëlle Storms.

Sobere en serene sfeer met Oosterse uitstraling.
Gaanderij in tropisch hardhout en inbouwhaard met blauwe hardsteen.
Uitbreiding en herinrichting interieur eengezinswoning.