Daniëlle Storms
renovatie gevel winkelpand Inrichting kledingwinkel in country-stijl.

Renovatie winkelpand

In Lier onderging een oud winkelpand een opmerkelijke gedaanteverwisseling.

De foto's tonen het gelijkvloerse deel van de gevel voor (boven) en na de ingreep (onder). Na de renovatie ging de symmetrie overheersen. Ze bezorgt deze winkel in vrijetijdskleding niet alleen een meer eigentijds karakter, maar tevens een onmiskenbaar grotere aantrekkingskracht. De combinatie van blauwe hardsteen en hout geven de winkel een uitnodigend en fris uitzicht. Een country-look werd voor deze winkel geopteerd.

De meubels (het resultaat van een intense speurtocht naar oude kasten) vormen een perfecte harmonie met het geheel.

Soberheid en de ruime lichtinval is kenmerkend voor het geheel.

Recuperatie oude kasten voor een authentieke look.
Ontwerp interieur kledingzaak.
Gevel winkelpand na renovatie.